Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

30-08-2015: Knæk og bræk til pramjægerne


På tirsdag skal du på vandet. Det er en dag, du har ventet længe på - måske lige siden den 31. januar. Du vil sikkert få mulighed for at skyde svømmeænder og gæs. Og du vil møde andre jægere.

28-08-2015: Selvfølgelig er vi med på jagter


Danmarks Radio har i en række nyheder i går bevist, at tillidsfolk i Danmarks Jægerforbund går på jagt, når de bliver inviteret. Vi er enige i afsløringen.

28-08-2015: DR retter fejl i historie om Naturstyrelsens jagter


Danmarks Radio er på massivt tilbagetog i historien fra i går om reguleringsjagter foretaget af Naturstyrelsen. Journalist Kristian Sloth fra DR har overdrevet i sådan en grad, at DR er ved at rette fejlene i historierne på deres hjemmeside.

28-08-2015: Jægerforbundet frifundet ved landsretten


Østre Landsret har i dag - den 28. august 2015 - afsagt dom i den erstatningssag, som tidligere formand Ole Roed Jakobsen har rejst mod Danmarks Jægerforbund. Landsretten frifandt Jægerforbundet for alle Roed Jakobsens krav.

27-08-2015: Naturstyrelsens nye jagtpolitik sikrer mere jagt


De danske jægere kan se frem til mere jagt på statens arealer. Det står klart, efter Naturstyrelsen har offentliggjort sin nye jagtpolitik. Der er dog elementer, der stadig kan forbedres, mener DJ-formand Claus Lind Christensen.

26-08-2015: Forbundsmesterskab i bue


Lørdag den 22. august afviklede Danmarks Jægerforbund sit mesterskab i bue hos Randers Buejægere på arealet hos Kronjyllands Jagtforening ved Assentoft på Djursland.

21-08-2015: Svend Bichel er ny formand for Den Nationale Hjortevildtgruppe


Der er blevet udpeget en ny formand for Den Nationale Hjortevildtgruppe, efter Lars Jensen trådte tilbage i sidste uge. Og det er på alle måder en erfaren og vidende mand, som overtager posten. Svend Bichel har 60 års jagtoplevelser bag sig, en præsidentperiode i DN på 12 år og forhandlingsresultater fra Bichel-udvalget. Derudover har han været forskningschef på DMU, det nuværende DCE.

20-08-2015: Jagt og Mennesker på Hjerl Hede


Så længe der har været mennesker, har der været jagt. I den kommende weekend kan du opleve hele historien fortalt levende til alle aldre, jægere som ikke-jægere, når Hjerl Hede åbner for messen Jagt og Mennesker". Det sker lørdag den 22. august kl. 10 og fortsætter til søndag kl. 16.